magic andreu

MÀGIC ANDREU

Màgic Andreu és un il·lusionista i mag molt conegut a Catalunya on a part d'actuar en els escenaris també ha participat en diversos espais de televisió.
Una de les seves principals característiques és que basa bona part de les seves actuacions en la interactuació amb persones del públic i a les quals fa partícips de jocs i trucs. Per a això se serveix bàsicament de l'humor, sent al seu torn un dels primers mags nacionals a utilitzar aquest recurs.
L'any 1988 inicia la seva pròpia empresa productora la qual denomina Publimagic, combinant l'activitat empresarial amb actuacions tant en viu com a la televisió.
Màgic Andreu es va fer conegut bàsicament gràcies a les seves actuacions més o menys regulars en diferents televisions i els seus programes "La màgia màgica del Màgic Andreu", "Això és massa" i "Màgic" on hi havia diferents actuacions tant del Màgic Andreu com de grans mags nacionals i internacionals i entrevistes a convidats de gran prestigi que acabaven sent partícips de la màgia de l'Màgic Andreu.
Així mateix és important subratllar que l'activitat d'aquest mag va molt més enllà que la de realitzar actuacions o aparèixer en televisió, ja que a partir del mes de març de 1999 imparteix classes a la Universitat Politècnica de Catalunya en una assignatura titulada "L'il·lusionisme com a tècnica de comunicació". Aquest tema va ser inaugurat per ell mateix i s'enfoca cap a alumnes d'últim any de carrera de diferents enginyeries tècniques superiors. A partir de l'any 2000 comença a realitzar conferències sobre aquest tema davant professionals d'empreses així com executius de molt variades especialitats. Paral·lelament realitza diverses conferències que imparteix en congressos i trobades de màgia a Espanya, les quals estan bàsicament dirigides a professionals en el món de l'il·lusionisme.
Cal destacar els seus espectacles escènics com ara "M'encanta" (M'encanta) de 1999, "Triclonic, 3 tristos clònics" (Triclonic, tres tristes clònics) de 1992 i en el qual participaven Eugenio i Jordi LP a més del mateix Màgic Andreu , "25 anys de somnis" (25 anys de somnis) en 2007 i "Chuspitruskiguauchikey" (premi d'un gallifante de plata per a qui aconsegueixi traduir aquest títol al català) el 2008. Aquests espectacles van comptar amb la seva corresponent gira tant per Catalunya com per les Illes Balears.
Ja en l'any 1998 publica el seu primer llibre titulat "La màgia que tu pots fer" per Editorial Martínez-Roca (Grup Planeta) i en el qual explica de forma simple i senzilla diversos trucs de màgia.
Dedicat a promoure de forma solidària dins de l'àmbit nacional activitats per millorar la situació psicològica de persones amb minusvalideses, especialment nois i noies que es veuen obligats a passar llargues hospitalitzacions. Bàsicament aquestes activitats són actuacions i tallers socioeducatius en diferents hospitals. En aquestes activitats hi participa el mateix Màgic Andreu coordinant alhora tot un equip d'artistes, treballant de forma regular a partir de l'any 2004 a la planta d'oncologia Infantil de l'hospital Vall d'Hebron (Barcelona).