el rei de la magia

EL REI DE LA MÀGIA

El Rei de la Màgia és la botiga de màgia més antiga del món i la primera escola de màgia de Barcelona. El Rei de la Màgia la va fundar Joaquim Partagàs en 1881.

Dedicat a la venda de jocs de mans, llibres i tota mena d'accessoris per a l'estudi i la pràctica de l'il·lusionisme i la prestidigitació. Es complementa amb una secció de bromes clàssiques, objectes curiosos, circ i llibres de papiroflèxia.

Aquesta és la botiga de màgia més antiga del món que perdura en el mateix local, mantenint la mateixa estructura i estètica singular. Sempre s'ha dedicat a la mateixa activitat sent un dels llocs iniciàtics més importants. De visita obligada per als amants de la màgia de tot, tant professionals com aficionats, sense distinció d'edat, gènere, cultura o classe social.

L'establiment sempre ha promogut l'excel·lència del sector i ha realitzat, finançat i dirigit molts projectes que han dinamitzat àmpliament el col·lectiu. La influència positiva d'El Rei de la Màgia continua inspirant a molts altres artistes, poetes, cineastes, dissenyadors, escriptors, i és un lloc de descobriment d'emocions per als / les més joves.